|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Moderatör Mesaj Sayısı : 5163
| |
| |
Yönetim Mesaj Sayısı : 9260
| |
| |
Moderatör Mesaj Sayısı : 5163
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 8:10 | |
| Karşılaştırma yapmıyoruzki, hatıraları canlandırıyoruz Yakup. Adminliğin tuttu seninde. |
|
| |
Ambiante Mesaj Sayısı : 46
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 17:05 | |
| - alp2828 demiş ki:
- marquess demiş ki:
- Bizde Kalos vardı.Açıkçası konfor+donanım+sürüş konforu olarak bizi hiç sıkıntıya sokmadı 5 yıl kullandık hemen hiç sorun çıkmadı.O yüzden Chevrolet araçlara kötü gözüyle bakmam.Ama kasasına güvenmiyordum Kalos'un, malum trafikte hayat kurtarır güvenli araç.
Aralık ayında biz de bu kıyası yapıp Focus aldık, Cruze da çok iyi araba birkaç küçük detay; bagaj hacmi, CC, ikinci el eski Chevrolet'imizi satarken yaşanan değer kaybı ve bayideki ilgisizlik nedeniyle Focusu seçtik...Ama test sürüşü yapamadım içimde kaldı Cruze, tasarım olarak son yılların en iyi araçlarından biri Cruze Euro NCAP testlerinde sınıfında en iyi dereceyi aldı.5 yıldız %97 başarı sağladı yolcu korumada... Ama Kalos'un kasası sağlam olmayabilir marka olarak değerlendirmemek lazım... Yok zaten ben Kalos'u neden sattığımızı söylemiştim, yoksa Cruze bakarken en önemli etken o test sonucuydu.Hoş Kalos ile de bi kaza atlattık ama birşey olmadı çok şükür.Dediğim gibi Cruze'un sağlamlığına lafım yok.. |
|
| |
Trend Mesaj Sayısı : 136
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 19:51 | |
| Ehehehe, vallahi ne desem bilmem ki.İnsanız bazen şaşarız. forumdanınımda bu cruze hakkında birl iki kelime edeyim dedim amanıııın oda ne..Karşılarında olsam vuracaklar.O ne fanatiklik aman allahım. Ben hiç fanatikliği sevmem, Focusuma dil uzatan iki solukbenizliyi çizmişliğim vardır sadece:)))) |
|
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 19:52 | |
| |
|
| |
Moderatör Mesaj Sayısı : 2899
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 19:54 | |
| Fanatiklik=Ahmaklık Çok mu ağır oldu ne Edit; Fanatiklik------->Hiç gerek yok böle şeylere
En son drmert tarafından Çarş. 12 Mayıs - 20:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 20:09 | |
| Up |
|
| |
Moderatör Mesaj Sayısı : 4642
| Konu: Geri: Focus and Cruze Çarş. 12 Mayıs - 22:19 | |
| Fanatiklik bence de akıllı adam işi değil. |
|
| |
Ambiante Mesaj Sayısı : 46
| Konu: Geri: Focus and Cruze Perş. 13 Mayıs - 3:44 | |
| - aspava demiş ki:
- Ehehehe, vallahi ne desem bilmem ki.İnsanız bazen şaşarız.
forumdanınımda bu cruze hakkında birl iki kelime edeyim dedim amanıııın oda ne..Karşılarında olsam vuracaklar.O ne fanatiklik aman allahım. Ben hiç fanatikliği sevmem, Focusuma dil uzatan iki solukbenizliyi çizmişliğim vardır sadece:)))) A o güruhun hakkını yeme ama, birtanesi bana gel çarpıştıralım bakalım hangisi iyi dedi |
|
| |
Yönetim Mesaj Sayısı : 3931
| |
| |
Trend Mesaj Sayısı : 136
| Konu: Geri: Focus and Cruze Perş. 13 Mayıs - 7:45 | |
| Bende hatırlıyorum o mesajı )) Bişi söylüyorsun cevap " ee ondan nolucak arabamız çok yakışıklı herkes dönüp bakıyor,kaça aldın diye soruyor" cevabını alıyorsun. Ama gitmiyor diyorsun cevap "" ee ondan nolucak arabamız çok yakışıklı herkes dönüp bakıyor,kaça aldın diye soruyor" :ahah: |
|
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Perş. 13 Mayıs - 8:34 | |
| |
|
| |
Ambiante Mesaj Sayısı : 70
| Konu: Geri: Focus and Cruze Cuma 14 Mayıs - 20:19 | |
| |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Cuma 14 Mayıs - 20:29 | |
| Alp selam, çok konuşulan nedir? Cruze; şık konforlu güvenli motoru zayıf. Focus; güvenli, yol sesi biraz fazla, motoru canavar gibi; hele dizeli harika, malzeme kalitesi cruze dan biraz yüksek. Bu iki araç için özetler bu şekilde ve bizimde söylediğimiz bu, bunun dışında focus fanatizmi yapılıyor demek talihsizlik olur bence. haksız mıyım? |
|
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Cuma 14 Mayıs - 20:31 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Cuma 14 Mayıs - 20:38 | |
| |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Cuma 14 Mayıs - 20:45 | |
| İlk önce kendi yaptığımıza bakılmalıdır bence.. Yalan yok eskiden bende öyleydim zamanla anladım bunu.. |
|
| |
| Konu: Geri: Focus and Cruze Cuma 14 Mayıs - 20:51 | |
| Bu araçlar için en doğru yorumları sen yapabilirsin çünkü ikisinide sürekli kullanıyorsun; senin yorumlarının da objektif olduğunu biliyoruz zaten. Biz forumda mümkün olduğu kadar fanatiklik yapmamaya çalışıyoruz, bir çok yeni modeli tanıtıp beğendiğimiz yönlerini yada olmayan kısımları yazıyoruz.Ford içinde bu şekilde; bazı özellikleri çok güzelken orta sınıf bir arabadan beklenecek şekilde bazı kısımlarıda yetersiz. Cruze da bu şekilde sınıf/fiyat kaygısı ile bazı özellikleri çok hoş iken bazı özellikleri yetersiz. Önemli olan bunları her marka model için açık yüreklilikle söyleyebilmek |
|
| |
| |
| |
|